Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

A toka eltüntetése

Hogy lehetséges a toka eltüntetése műtét nélkül? A toka az áll alatt kialakult bőr- és zsírszövet-többlet. Az állkapocs és az áll találkozásánál az arc mindkét oldala gyakran válik beesetté, amitől az áll alatti bőr megereszkedik és lógó redők, toka alakulhat ki. A bőr feszességének csökkenésével az arc és a nyak bőre petyhüdtebbé válik, amit az áll alatti zsírlerakódás tovább ront, így az arc “kövérebbnek” tűnik.

Ha Önt is zavarja a tokája, jelentkezzen be klinikánkra!

Hogyan tüntethető el a toka orvos-esztétikai beavatkozásokkal?

A toka eltüntetésére, méretének csökkentésére számos műtét nélküli megoldás létezik:

  • Mivel a nyaki öregedési változások együtt járnak az arcközép megereszkedésével. Hyaluronsavas arcfelöltés segítségével pótolható az arcközépből hiányzó zsírszövet, ami már önmagában megemeli az arcbőrt, így az áll alatti régiót is feszesíti.
  • A toka miatt elmosódó állkontúrt szintén hyaluronsavas feltöltéssel állítjuk vissza, így az áll és állkapocs vonalának egyenletesebb kontúrja megemeli és bizonyos esetekben el is tüntetheti a tokát.
  • Amennyiben a toka nemcsak a bőr lazaságának a következménye, hanem zsírfeleslegokozza, a probléma megszűntetéséhez elengedhetetlen a helyi zsírbontás, amit Aqualyx zsírbontó injekcióval végzünk. Ez esetben viszont elengedhetetlen, hogy a kezelt területen lévő bőr feszessége megmaradjon, és ne ereszkedjen meg jobban a zsírbontás miatti térfogatcsökkenés következtében. Erre a leghatékonyabb orvos-esztétikai eljárás az FTC bioszálas arckontúrozás, mely során a felszívódó szálak segítségével a lógó bőrt rögzítjük és biztosítjuk feszességét.

A nyak bőrének fiatalon tartása érdekében a fent említett kezeléseket is kombinálni lehet, és kell is egyéb fiatalító vagy kontúrformáló módszerekkel – mint pl. a mikrotűs rádiófrekvenciás Scarlet kezelés, botox, mezoterápia, Drakula-terápia – a tartósabb és szebb esztétikai eredmény elérése érdekében.

Kérjen konzultációs időpontot szakembereinkhez, hogy mielőbb megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb eljárást!