Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

A táskás szem kezelése

A táskás szem kezelése során könnyedén szabadulhat meg a szem alatti táskáktól! Meg tud szabadulni a szem alatti táskáitól? Esetleg úgy érzi, már mindent kipróbált? A kiadós alvás, a különböző krémek és pakolások sem segítenek? Nálunk örökre búcsút inthet szem alatti táskáinak.

Jelentkezzen be ráncfeltöltésre és szemkörnyéke visszanyeri természetes kontúrjait!

Hogyan történik a táskás szem kezelése?

Amikor a szem alatt kialakuló táskákat korrigáljuk, általában az arc fölső része és a megereszkedett, lógó táska, könnyzacskó között található beesett részt töltjük föl hyaluronsavval. Tulajdonképpen a táskák okozta árkot töltjük föl hyaluronsavval és hozzuk egy szintre az arc többi részével.

Arctípustól függően jó megoldás lehet a járomcsonti rész kiemelése, feltöltése is, amely kisimíthatja a táska és az arccsont közötti részt. A cél ilyenkor az, hogy a táska alatti területet, illetve az arcot épp annyira töltsük föl hyaluronsavval, hogy ezáltal a szemkörnyék természetes kontúrja helyreálljon, a szem alatti táska pedig eltűnjön. Mivel a hyaluronsav hatására a bőr nemcsak feszes és ránctalan lesz, de kollagéntermelése is beindul, a kezelések eredménye látványos, és tartós is.

A szemüreg alsó szegélye és a járomcsont közötti terület eredményes feltöltése érdekében a hyaluronsavat egészen mélyre: az arccsont csonthártyája fölötti területre juttatjuk be. Ez a beavatkozás óriási gyakorlatot kíván az orvos-esztétikai szakorvos részéről, hiszen nem mindenki tudja megfelelően kezelni ezt az érzékeny területet. A körúti OrvosEsztétikai Centrumban nemzetközi hírű szakember, Dr. Papp Ildikó végzi ezeket a kezeléseket páciensei legnagyobb megelégedésére.

Az arc legtöbb részéhez hasonlóan itt is kanülös technikát alkalmazunk, melynek segítségével akár egy szúrásból feltölthető az egész szem alatti régió.

Tilla:

“Nagyon untam már, hogy a “táskáim” miatt mindig fáradtnak tűnt az arcom, attól függetlenül, hogy éjszakáztam-e vagy sem. Szerintem jó döntést hoztam, ugyanis az eljárás gyors, mellékhatás- és fájdalommentes, és ami a legfontosabb: rendkívül látványos. Bár az én esetemben többszöri feltöltéssel érhető majd el a végleges eredmény, de a barátaim már az első beavatkozás után észrevették a javulást. Úgy érzem, a legjobb kezekbe kerültem, és nagyon örülök, hogy bevállaltam a beavatkozást. Sőt, azt gondolom, hogy már sokkal korábban meg kellett volna tennem.” Till Attila

táskás seem

Táskás szem kezelése