Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Szemöldökemelés – búcsú a lógó szemhéjtól

A szemöldökemelés kézenfekvő megoldás, mert a lógó szemhéj szomorkás arckifejezést tükröz, tekintetét „bezárja”. Kétféle módon segítünk Önnek megszabadulni lógó szemhéjától: szemöldökemelés és halánték feltöltéssel.

Kérjen időpontot kezelésre és kinyitjuk tekintetét!

Hogyan kezeljük a lógó szemhéjat?

Szemöldök feltöltése
A felső szemhéj megemelésének egyik – plasztikai sebészet nélküli – módszere, hogy közvetlenül a szemöldök alatti bőrbe juttatjuk be a fejlett technológiával készült arcfeltöltő szert, a hyaluronsavat. A lógó szemhéj ettől enyhén megemelkedik.
A szemöldök feltöltése a szemöldök ívének formálására, a szemöldök vonalának hangsúlyozására is alkalmas. A szemöldökvonal alatti hyaluronsavas feltöltés pozitív hozadéka, hogy segít a hunyorgás csökkentésében, így a szarkalábak ellen is hatásos.

Halánték feltöltése
A megereszkedett, lógó szemhéj felemelésére alkalmazott másik lehetőség a halánték feltöltése.
A halánték feltöltésekor a szemöldök, a szem és az arc alsóbb részei is enyhén, finoman emelkednek meg.
Az öregedés következében legtöbbünk halántéka ellaposodik, beesetté válik. A halántékfeltöltést a csontosnak, soványnak tűnő halánték formálására, a homlok szép körvonalainak kialakítására, is használjuk. A hyaluronsav megfelelő pontokon történő alkalmazásával helyre tudjuk állítani a homlok természetes fiatalkori kontúrját.
A halánték tájékának feltöltése jótékony hatással bír az öregedés jelei ellen legkevésbé ellenálló szemkörnyékre: az apró ráncok,”gyűrődések” kisimulnak, a lógó szemhéj megemelkedik, a tekintett fiatalosabbá, nyíltabbá válik.

Mi a közös a két technikában?
A kanülös vagy injekciós feltöltési technika professzionális alkalmazásának köszönhetően a feltöltés a beavatkozást követően teljesen észrevehetetlen, a feltöltött terület tökéletesen összesimul az arc többi részével. Csak a fiatalosabb, harmonikusabb megjelenés vehető észre.

Szemöldökemelés máshogy

A szemöldök és ezáltal a felső szemhéj is megemelhető megfelelő helyre beadott botox-szal, vagy különböző szálbehúzási technikákkal is pl. FTC bioszál, Silhouette Soft. Amennyiben komplexen szeretné ápolni szemkörnyékét, ajánljuk figyelmébe a Szemkörüli fiatalságmegőrzés ill. a Többszintű szemkörnyék-fiatalítás csomagunkat, melyek segítségével évekre lelassíthatja a szemkörnyék bőrének öregedési folyamatát.

Jelentkezzen be szakorvosainkhoz a Körúti OrvosEsztétikai Centrumba, ahol számos egyéb hatékony arcesztétikai kezeléssel várják!