Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Két szemöldök közötti ránc kezelése

A két szemöldök közötti ráncok kellemetlenek és olykor a komfortérzetünket is nagyban befolyásolják, hiszen a szépség az önbizalom táptalaja is lehet. Kialakulásukért a szemöldök gyakori, erőteljes összevonása, a szemöldök és a homlok tájékának intenzív mozgásai a felelősek. Fontos tudnia, hogy ezek a ráncok hatékonyan kezelhetők hyaluronsavas ráncfeltöltéssel és a mimikai izmok kezelésével is.

Jelentkezzen be kezelésre!

Miért érdemes kezelni a két szemöldök között megjelenő ráncokat?

Az orr fölött, a két szemöldök között kialakuló függőleges ráncok a haragosan összevont szemöldök benyomását keltik. Azoknál, akik hajlamosak a szemek közötti ráncosodásra, ezek a szemközi ráncok mély barázdákká fejlődhetnek, és a tekintetet haragossá, rosszallóvá, mogorvává teszik. Ez könnyedén korrigálható illetve megelőzhető minimálisan invazív arcesztétikai beavatkozásokkal.

Hogyan kezeljük a két szemöldök közötti ráncokat?

A két szemöldök közötti ráncok kezelését hyaluronsavval történő ráncfeltöltés helyett elsősorban a mimikai izmok mozgásának csökkentésével célszerű végezni.
A nagyon mély, bevésődött ráncok, barázdák eltüntetéséhez a mimikai izmok kezelése mellett a ráncok feltöltését is el kell végezni. Ezek a fiatalító kezelések minden esetben nagy szakértelmet és gyakorlatot kívánnak az esztétikai szakorvos részéről és a hosszantartó egyenletes eredmény érdekében fontos a kezelések megfelelő időben történő megismétlése.

Újra derűs a tekintetem. Úgy érzem szebbnek lát a környezetem is. Vagy csak én látom szebbnek a világot? Mindenesetre köszönet érte!