Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

A szem alatti ráncok feltöltése és kezelése

A szem alatti ráncok feltöltése népszerű kezelés, mert a ráncok fáradt tekintetet kölcsönöznek tulajdonosuknak. Ön is hasonló problémával küzd, a smink sem takarja el szem alatti ráncait? Forduljon hozzánk bizalommal! Segítünk Önnek megszabadulni szem alatti ráncaitól, hogy újra fiatalos arcvonásokkal büszkélkedhessen.

Miért alakulnak ki a szem alatti ráncok?

Az alsó szemhéjon és a szem alatti részen az arc teltségének csökkenése és az elasztin hiánya miatt jelennek meg ráncok. Ezek a szem alatti ráncok az alsó szemhéj alatt futnak végig, vagy felkanyarodnak az alsó szemhéjra. A szem alatti ráncok miatt a bőr esetenként pergamenszerűvé, gyűrötté válik, akár a krepp papír.

Mi a megoldás a szem alatti ráncokra?

Ebben az esetben a hyaluronsav eredményesen alkalmazható ráncfeltöltésre, de a szemráncok ellen általában javasolható a mimikai izmokat ellazító szereket a hyaluronsavval kombináló injekciós ráncfeltöltő terápia is.

Milyen eredmény várható a szem alatti ráncok feltöltése után?

Az arccsont fölött, a szemüreg alsó íve mentén végzett arcfeltöltés visszaadja az arc felső részének teltségét, és a hyaluronsav serkentő hatásának köszönhetően tartósan biztosítja a szervezet saját kollagéntermelését is. A szem alatti bőr így hosszú időre visszanyeri rugalmasságát, feszességét. A ráncfeltöltés hatására az alsó szemhéjon lévő ráncok kisimulnak, a szemkörnyék természetes körvonalai helyreállnak.

Ezt az eredményt Ön is elérheti, ha bejelentkezik kezelésünkre!

Páciens vélemény

Már nem tűnök mindig kialvatlannak. Arról nem beszélve, hogy 10 évet fiatalodtam.