Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Szem alatti karikák feltöltése

Elege van beesett szem alatti karikákból? Már sminkkel sem tudja eltüntetni azokat? A szem alatti karikák számos ember életét megkeserítik, nemre és korra való tekintet nélkül. Gyakran már a kiadós alvás és a smink sem tünteti el azokat. Centrumunkban a szem alatti karikák feltöltése történhet hyaluronsavas vagy saját zsír feltöltéssel. Mindkét módszerrel egyaránt hatékonyan kezelhetőek az arcunkat öregítő szem alatti karikák. Kérjen időpontot feltöltésre!

Mit kell tudni a szem alatti karikák feltöltéséről?

Az arcfeltöltés során vékony tű vagy tompa végű flexibilis kanül segítségével hyaluronsavat juttatunk szem alatti, beesett bőrbe, amelytől szem alatti karikái feltöltődnak, ráncai elsimulnak, vonásai lágyabbá válnak. Pácienseinket a legkorszerűbb, legbiztonságosabb anyagok, eljárások alkalmazásával kezeljük. A ráncfeltöltés során használt hyaluronsav a svájci Anteis cég gyártmánya. Bevezetése óta a világon senki sem jelentett be allergiás mellékhatást, vagy gyulladásos csomó képződését az anyag beadása után.

A feltöltés eredménye, hogy a szem alatti karikák, mély árkok észrevétlenné válnak, a szem körüli ráncok elsimulnak. A kezelésnek azonnali, látványos hatása van. A hyaluronsav testünk alkotórésze, megköti a vizet, hidratál és feltölti a bőrt.

A kezelés körülbelül 20 percet vesz igénybe, és azonnal folytathatók a napi teendők. A hyaluronsav felszívódó anyag, ezért a kezelés után 6-8 hónappal a beavatkozást célszerű megismételni.

Kérjen időpontot!

Konzultáljon az Ön számára legmegfelelőbb eljárásról orvosainkkal!

Előtte-utána fotók


 

 

Nézze meg videónkat a kezelésről!

Jelentkezzen be kezelésre!