Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Szarkalábak elsimítása, eltüntetése

Unja már a szeme körül megjelenő ráncokat, szarkalábakat? Már a nevetni sem mer, mert azonnal megjelennek az apró szarkalábak a szeme körül? Megoldást keres a szarkalábak eltüntetésére?

Jelentkezzen be ráncfeltöltésre és búcsút inthet a szarkalábaknak!

Mikor alakulnak ki a szarkalábak?

A szarkalábak a szem külső sarkától átlósan, vagy sugár alakban futnak arcunknak a járomcsont és a halánték által határolt oldalsó része felé. Nevetőráncoknak is szokták nevezni ezeket a – gyakran az arccsonton át egészen az arc alsó részéig folytatódó – ráncokat, mivel mosolygásnál, hunyorgásnál tűnnek elő erőteljesebben. Mivel a szemkörnyék bőre nagyon vékony és érzékeny, az öregedési folyamat első jelei, vagyis az elvékonyodás, petyhüdtség és a ráncképződés itt jelennek meg először. Ahogy a bőrünk az öregedéssel veszít teltségéből, és a bőr kollagénszintje csökken, úgy válnak maradandóbbá, mélyebbé a szem körüli finom ráncok, a szarkalábak.

Mi a megoldás a szarkalábak ellen, avagy a szarkalábak eltüntetése?

A kezdeti stádiumban lévő szarkalábak eltüntetésére a legjobb megoldást nem a ráncfeltöltés, hanem a mimikai izmok mozgásának korlátozása jelenti. Az izmok botox-injekcióval történő ellazításával a felszínesebb ráncok eltűnnek. Az eljárás egyben megakadályozza az új ráncok kialakulását is. Sokan tartanak a botox-kezeléstől az anyagra vonatkozó számos tévhit miatt, azonban ez egy veszélytelen, ámde nagyon hasznos eljárás, amennyiben tapasztalt szakember végzi. A botox-kezelésről itt olvashat bővebben.

A szemkörnyék bőre rugalmasságának megőrzésére és visszaállítására a rendszeres dermapen, vagy Scarlet mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés javasolt. Ezekkel a kezelésekkel fokozható a bőr saját rugalmas rostjainak a termelése, ezáltal képesek visszaállítani a bőr teltségét, feszességét és fiatalon tartani a szemkörnyék érzékeny bőrét. A különböző kezelések kombinációjával hosszú távon érhető el a szemkörnyék bőrének fiatalon tartása és a szarkalábak eltüntetése.

Az eredmény képekben

szem_szemkornyeki_rancfeltoltes_korrekcio_01

Szarkalábak eltüntetése

szem_szemkornyeki_rancfeltoltes_korrekcio_02

Szarkalábak eltüntetése botox-kezeléssel

Páciens vélemény

“Rendszeresen visszajáró vagyok… azért ide, mert itt biztos kezekben érezhetem magam, és az is megnyugtató, hogy a botox-kezelés utáni kontrollon ingyenes korrekcióra is lehetőség van. Hozzáteszem: még sosem volt rá szükség!”