Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

A száj melletti ráncok kezelése

A száj melletti ráncok a száj sarkán, a száj külső szögletének – az alsó és felső ajak találkozásának – környékén hamar megjelennek, ezek az öregedés első jelei, mivel az idő múlásával ez a terület fokozatosan megereszkedik, megjelennek a ráncok, melyek mérgessé, szomorúvá tehetik megjelenésünket. Ezeket a szájszegletben, szájzugban kialakuló ráncokat marionett ráncoknak nevezzük.

Ha meg szeretne szabadulni az arcát marionett bábura emlékeztető ráncoktól, jelentkezzen be kezelésre!

Mi a megoldás a szájszeglet marionett ráncaira?

A legtöbb esetben a ráncfeltöltés a megoldás:

  • A hyaluronsav kisimítja és alátámasztja a száj sarkában lévő ráncok környékén a bőrt. Az arc egyéb – fölsőbb – területeinek feltöltésével is finoman meg tudjuk emelni a szájszöglet alatti részt, ami a szájzugban futó ráncok egy részét is elsimítja.
  • A ráncok elsimításához a mimikai izmok működésének csökkentésével is hozzá tudunk járulni, melyre a legjobb megoldás a botox-kezelés.

Ahhoz, hogy a szájszeglet környékén a mimikai izmok mozgását megfelelően csökkentsük, és a ráncfeltöltést, illetve a hyaluronsavat a problémának és a páciens arckarakterének megfelelően alkalmazzuk, igen nagy gyakorlat és szakértelem szükséges, melyet rendelőnkben garantáltan megtalál.

Kérjen időpontot ráncfeltöltésre!

Ennek az apró beavatkozásnak köszönhetően is sokkal barátságosabbá, fiatalosabbá vált az arcom.