Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Száj körüli ráncok eltüntetése, feltöltése

Miért alakulnak ki a száj körüli ráncok?

A felső és alsó ajkak szélétől kifelé futó ráncok kialakulásáért sokan a dohányzást teszik felelőssé.  A legtöbb esetben azonban nem a dohányzás miatt jelennek meg a száj szélén ezek – a főként a fölső ajak fölötti – ráncok. Valójában az arc teltségének és a szövetek rugalmasságának a korral járó csökkenése  és a mimikai izmok ismétlődő összehúzódásai miatt jelennek meg és vésődnek be a bőrünkbe a szájkörüli ráncok.

Ha Önt is zavarják a szája szélén megjelenő ráncok és már elege van a sikertelen eredménnyel kipróbált ránckrémekből, jelentkezzen be ráncfeltöltésre!

A száj körüli ráncok eltüntetése?

A száj szélét beszabdaló ráncok eltüntetésére a természetes alapú hyaluronsavas ráncfeltöltés, és a mimikai izmok működését csökkentő kezelések, esetleg ezek kombinációja alkalmas.

A mimikai izmok működését csökkentő kezelés:
A mimikai izmok ellazítása azért fontos, mert így a száj szélén összehúzott ráncok is ellazulnak,  és bevésődésük könnyebben megszüntethető. Az izomműködés csökkenésének köszönhetően a hyaluronsav hatása is tovább tart.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés:
A mélyebb ráncok feltöltéséhez hyaluronsavat juttatunk a ráncok alatti részbe, illetve a ráncok mentén futó szövetbe. A hyaluronsav segít megújítani a bőrfelületet és serkenti a kollagéntermelést is.  Ezzel a módszerrel a gyakran fájdalmasan behasadó, repedezett száj is kezelhető, és a  száj környékének durcás, biggyedt vonásai, valamint a száj körüli bevésődött, barázdaszerű ráncok is kisimíthatók.

Kérjen időpontot ráncfeltöltésre!

Páciens vélemény

Végre sikerült eltüntetni a cigi-ráncaimat, nagyon ciki volt, főleg hogy már nem is dohányzom. Köszönöm!