Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Silhouette Soft – arcemelő felszívódó szálak

Középkorú, idősebb arcot megemelni vágás és műtét nélkül is lehet! – A megoldás a Silhouette Soft™ lifting.

Arcbőre megereszkedett, veszített volumenéből? 40 éves kor körül az arc az ideális „V” formából „A” formává alakul, a zsírszövet átrendeződik, a bőr veszít feszességéből, elvékonyodik. A Silhouette Soft™ kezeléssel ez a folyamat visszafordítható, melynek eredményeként visszakapjuk fiatalabb, frissebb arcvonásainkat.Miért ajánljuk a Silhouette Soft™ felszívódó szálas arcemelést?

Mert vágás, műtéti beavatkozás nélkül kb. 40 perc alatt megemeli az arcot. Anti-aging és lifting hatásának köszönhetően arcbőre is megújul. A kezelés helyi érzéstelenítésben történik, mely során természetes, 100%-ban felszívódó szálakat alkalmazunk. Az eredmény rendkívül tartós, akár 1,5-2 évig is kitart. Az arcemelés a szálak felszívódása után is folyamatosan fejti ki hatását.

Jelentkezzen be kezelésre!

Mit kell tudni a beavatkozásról?

A kezelés előtti konzultáción a plasztikai sebész egy személyre szabott beavatkozási tervet készít. A kezelés helyi érzéstelenítéssel kezdődik, majd a sebész behúzza a szálakat, melyek megemelik az arcot. A kezelést követően előfordulhat kipirosodás, enyhe duzzanat, melyek pár napon belül elmúlnak. A kezelés után legalább 1 hétig kerülje az arcmasszázst, testedzést, szoláriumozást!

Az eredmény képekben

silhouette-soft_before_after-300x184

Páciens vélemény

Azért írom le e sorokat, mert szeretném másokkal is megosztani a pozitív tapasztalataimat, szeretek jót írni azokról, akik megérdemlik. Január elején alávetettem magam egy Silhouette Soft beültetéses arckorrekciónak. Jó orvos módjára féltem előtte egy kicsit, de a félelmem nem volt indokolt. Az érzéstelenítő injekciók után semmi fájdalmat nem éreztem, csak azt hallottam, hogy összeszokott kezek dolgoznak, és egy óra múlva már a doktor úr javaslatait hallgattam az otthoni teendőimet illetően. Néhány napig a műtét után otthon pihentem, kényeztettem magam. Fájdalmat egyáltalán nem éreztem, viszont a tükörbe nézve tíz évvel fiatalabbnak láttam magam, és ez nagyon tetszett.
Köszönöm a lehetőséget, amit mindenkinek csak javasolni tudok, aki le szeretné lassítani az idő múlását!