Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Összeesett, gyűrött arcbőr kezelése

Arcbőre egy gyűrött krepp papírra emlékezteti Önt? Már búcsút mondott az életteli arcvonásoknak? Ne tegye! Hyaluronsavas arcfeltöltéssel újra egészségessé varázsoljuk arcbőrét.

Jelentkezzen be kezelésre!

Miért válhat az arcbőr összeesetté és gyűrötté?

Az arc járomcsont alatti részét nemcsak függőlegesen – az arccsonttól az állkapocs irányában – barázdálhatják ráncok. Az arc középső részéből gyakran indulnak ki vízszintes irányú ráncok is. Ez különösen akkor jellemző, ha az ember kollagén és elasztin szintje valamilyen oknál fogva jelentősen visszaesik. Ez az állapot akár pergamenszerűen összeszáradt, összeesett; repedezett arcbőrt is eredményezhet.

Miért érdemes hyaluronsavas arcfeltöltéssel kezelni az összeesett, gyűrött arcbőrt?

Az összeesett arcbőr ráncainak feltöltésére használt anyagok nemcsak csökkentik, illetve eltüntetik a ráncokat, de általában puhábbá is teszik az arcbőrt. Idővel a legtöbb páciens arcbőre állapotának jelentős javulását érzékeli a kezelt területeken.  A ráncfeltöltés eredményének fenntartását célzó, időről időre megismételt kezelések során egyre kevesebb hyaluronsavas ráncfeltöltő anyagot kell használni, mivel a bőr saját kollagén-termelése is beindul.

Páciens vélemény

Amióta ide járok, úgy ragadnak rám a férfiak, mint a légy a légypapírra. Mert megnőtt az önbizalmam és letagadhatok 10 évet.
Emese, 42