Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Orrkorrekció plasztikai műtét nélkül

Nincs megelégedve orrának alakjával? Kicsit csontos? Görbe vagy túl hegyes?

Gondolta volna, hogy az orrkorrekcióval plasztikai műtét nélkül is korrigálhatók bizonyos orrformák? Esztétikai bőrgyógyászunk segít Önnek a kívánt külső megvalósításában. Nálunk műtéti beavatkozás nélkül, hyaluronsavas feltöltéssel érheti el a kívánt eredményt!

Kérjen időpontot kezelésre!

Miért ajánljuk az orrkorrekciót műtét nélkül?

Az eljárás célja, hogy az arc szimmetriáját kívánatos mértékben helyreállítsa, és az orr kontúrját kellemesebbé, az arcot pedig harmonikusabbá tegye. Hyaluronsavas feltöltéssel egyenessé tehető az orrvonal, módosítható a túlságosan éles szögletek alakja, éppúgy, mint az orr nemkívánatos szöge vagy csúcsának formája. Ez az eljárás nem csökkenti az orron kiálló púpokat, dudorokat, de segít elfedni azokat. A kipúposodást számos esetben teljesen el is tudjuk tüntetni egyenessé alakítva az orrformát.

Fontos tudnivalók az orrkorrekcióról

  • A plasztikai sebészet nélküli orrkorrekció – más néven injekciós vagy hyaluronsavas orrplasztika – általában 10-15 percet vesz igénybe.
  • Az érzéstelenítés mellett végzett beavatkozást követően a páciens úgy folytathatja tovább a napját, mintha mi sem történt volna. Ritkán, a nem kanüllel történő feltöltésnél a kezelés után esetenként véraláfutás vagy duzzanat keletkezhet a kezelés helyén, ami azonban gyorsan felszívódik.
  • A kezelés eredménye akár egy-másfél évig is megmarad, hiszen az orrunkat nem mozgatjuk intenzíven, így innen lassabban szívódik fel a hyaluronsav.

Előtte-utána képek

Páciens vélemény

Ez egy csodálatos dolog, fájdalmas plasztikai műtét nélkül lett az orrom olyan, amilyenre vágytam. Ez tényleg arcszobrászat!

Ha tudtam volna, hogy ennyire egyszerűen – fájdalom és altatás nélkül – alakítható az orrom vonala, már réges-régen éltem volna a lehetőséggel. Hihetetlen, hogy annyi év vágyakozás után, most negyed óra alatt megoldódott a problémám. Nagyon örülök és hálás vagyok! Mindenkinek csak ajánlani tudom!