Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Az orr melletti ráncok kezelése

Az orr melletti és oldalán lévő ráncok kezelésére az orrnyereg felső részén az orr izomzatának hiperaktivitása miatt  az orr két oldalán lefutó ráncocskák eltüntetése végett lehet szükség. Elsősorban mosolygásnál, nevetésnél, grimaszolásnál húzódnak össze, amikor az orrunkat “ráncoljuk”, és  vízszintes, függőleges vagy átlós irányban futnak az orr két oldalán ezek az általában felszínes, vékony ráncok.

Inkább kerüli a nevetést, mosolygást, csak ne lássa senki ezeket a ráncokat? Van más megoldás is!

Mi a megoldás az orr, mellett és oldalán megjelenő ráncokra?

Az orr környékén megjelenő ráncok kiválóan kezelhetők a mimikai izmok mozgásának csökkentésével.
A mélyebb ráncok esetében egy kevés hyaluronsav ráncok alá történő bejuttatásával, ráncfeltöltéssel az eredmény tovább javítható. Újra sima, feszes és ránctalan lesz a bőre, és mindez 20 perc alatt egy „ebédidős” beavatkozással megoldható.

Jelentkezzen be hyaluronsavas kezelésre és többé nem kell a ráncokkal foglalkoznia!

Páciens vélemény

Nem bíznám rá akárkire az arcomat, de Papp doktornő valóságos varázsló. Pontosan, magabiztosan célozza meg azokat a pontokat, amelyekkel eltünteti a ráncaimat.

Azt mondják a mosolyráncok általában bájosak, kedvessé teszik az arcot. Ez lehet, hogy igaz, csak nem az orromra. Kifejezetten banyásnak éreztem magam az orromon húzódó ráncok miatt, de Papp doktornő 10 perc alatt megszabadított ettől a rossz érzéstől. Újra jól érzem magam a bőrömben, és ez minden pénzt megér!