Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Az orr-ajak, orr alatti ráncok feltöltése

Orra és ajka között orr alatti ráncok jelentek meg, melyek egyre mélyülnek? Ez nem más, mint az orr-ajak redő. Az orrtól a száj széléig futó mélyedés mérete, az abban megjelenő ráncok mélysége és mennyisége az öregedéssel nő, emellett a száj széle körül íves mosolyráncokban is folytatódhat. Ennek kialakulását elkerülheti és a meglévő ráncoktól is megszabadulhat ráncfeltöltés segítségével.

Jelentkezzen be kezelésre!

Miért és mikor alakul ki az orr-ajak ránc, azaz orr alatti ráncok?

Az orr-ajak redő ráncai sokaknál az öregedés korai jeleként alakulnak ki.
Számos tényező járulhat hozzá az orrcimpák mellől kiinduló ráncok állapotának romlásához: az arc bőrében a kor előrehaladtával kialakuló kollagén- és elasztinhiány, a csontozat leépülése, az arc megereszkedése egyaránt mélyíti az orr-ajak redőt. A húsosabb, teltebb arcú emberek gyakran hajlamosabbak a mély orr-ajak redőben történő ráncosodásra, ami már fiatal korban is észrevehető.
Az alkatunkkal, bőrtípusunkkal, korunkkal összefüggő tényezők mellett a környezeti hatások is ronthatnak az orr-ajak redő ráncainak állapotán.

Hogyan szabadítjuk meg orr-ajak, orr alatti ráncoktól?

Az orr-ajak redő árkát, ráncait elsősorban hyaluronsav segítségével történő ráncfeltöltéssel ( kezeljük.  A redőt megemeljük, esetenként teljesen el is tüntetjük.
Az orr-ajak redőben közvetlenül alkalmazott hyaluronsavas ráncfeltöltés mellett az arc más területeinek feltöltése is javíthat az arc ezen részének állapotán.  Az arcközép felső részének (a járomcsont feletti rész) feltöltésével megemeljük az egész arcot, így az orr-ajak redő is kisimul, javítva megjelenését. Az orr-ajak redő kezelésekor gyakran az arc más területeit is feltöltjük, pl. az állkapcsok találkozási pontja alatti terület feltöltése is nagyon pozitívan hat az orr-ajak redő állapotára. Ily módon a mély, árkos orr-ajak redő is szépen korrigálható.

Az orr-ajak redő kezelése azért igényel az esztétikai bőrgyógyász szakorvos részéről a kitűnő szakmai ismeretek és gyakorlat mellett emberismeretet és művészi érzéket is, mert a redő teljes eltüntetése esetenként az arc karakterét már túlságosan megváltoztatná. Így a páciens karakterének, személyiségének megfelelő kontúrvonalakat kell eltalálnunk. Nálunk személyre szabott kezelést kap a legjobb eredmény érdekében.

Kérjen időpontot ráncfeltöltésre!

Az eredmény képekben

orr_orrkornyeki_orr-ajak_redo_rancfeltoltes_01

orr_orrkornyeki_orr-ajak_redo_rancfeltoltes_02

Páciens vélemény

Nagyon zavart az orrom és a szám között húzódó mély ránc. Amióta a Doktornő eltüntette, újból jól érzem magam a bőrömben. Ez ténylegesen fiatalabbá varázsolta az arcomat. Köszönöm!

Az orr-ajak redőm zavart, de nem azt a ráncot töltötték fel… A járomcsontom fölé kaptam hyaluronsavat és ennek köszönhetően az egész arcom kisimult és feszes lett. És persze az orr-ajak redő is kisimult. Igazi varázslat… vagy inkább: arcszobrászat.