Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

A mosolyráncok kezelése

A mosolyráncok alapvetően befolyásolják az arccal kapcsolatos benyomásunk. A mosoly megszépíti az arcot és jó érzéssel tölti el az embert, azonban a mosoly mellé ráncok is társulhatnak. A mosolyráncok pedig öregítik az arcot. Hyaluronsavas ráncfeltöltés után újra bátran mosolyoghat.

Jelentkezzen be kezelésre!

Mik a mosolyráncok?

A száj sarka körül alakulnak ki egyeseknél a félköríves, a szájat zárójelszerűen közrefogó mosolyráncok. Gyakran az orr és a száj szélét összekötő orr-ajakredő folytatásaként jelentkeznek. A mosolyráncok általában felszínes, finom vonalak, amelyeket a száj sarkától lefelé futó ráncokhoz hasonlóan – fejlett technológiával előállított hyaluronsavval – célszerű feltölteni.

Hogyan szabadulhat meg a mosolyráncoktól?

Ahogyan a száj környékének más területeire, úgy a mosolyráncokra is igaz, hogy az arc más területein – például az arc középső zónájában – alkalmazott hyaluronsav hozzájárulhat ezeknek a szájkörnyéki íves ráncoknak az elsimításához is. Az arc középső részének feltöltése feszesíti az összeesett bőrt, így csökkenti az arc alsóbb részein kialakuló ráncok mélységét is.

Segítünk Önnek megszabadulni mosolyráncaitól. Kérjen időpontot!