Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159
  A homlokráncok kezelése egy igen népszerű eljárás, mivel egyrészt a homlok az arc viszonylag nagy területét foglalja el, tehát látványos, másrészt a problémán a különböző szépségápolási, kozmetikai krémek és házi praktikák általában nem segítenek. Ilyen kezelések közé tartozik többek között a két szemöldök közé eső vagy a szemöldök feletti ráncok eltüntetése.

  A homlokon megjelenő és a szemöldök közötti redők haragos tekintetet kölcsönöznek tulajdonosának, a gyakori homlokráncolás hatására alakulnak ki. A kor előrehaladtával és bizonyos környezeti tényezők hatására ezek a ráncok markánsabbá válhatnak. A minimálisan invazív arcesztétikai beavatkozások, mint a hyaluronsavas ráncfeltöltés és a mimikai izmok kezelése tartós megoldást nyújtanak a problémára.

  Nagyon mély homlokráncok esetében gyakran mindkét kezelést ajánljuk a látványos eredmény elérése érdekében. A mimikai ránckezelés ellazítja az izmokat, az izomösszehúzódás mérséklődik, miközben a hyaluronsavas feltöltés kisimítja a ráncokat. Nálunk nem kell attól tartania, hogy a kezelés hatására arca természetellenessé, esetleg merevvé válik.

  OrvosEsztétikai Centrumunkban kiváló szakmai csapat biztosítja a teljes megújulást és szépülést egy magas színvonalú ellátás keretében. Orvosainkhoz telefonon vagy online kérhet időpontot konzultációra, mely során megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. Az időpont egyeztetést követően minden esetben a megbeszélés során térünk ki a részletekre, ahol személyesen orvosainktól kaphat választ minden felmerülő részletkérdésre.

 • Két szemöldök közötti ránc kezelése

  A két szemöldök közötti ráncok kellemetlenek és olykor a komfortérzetünket is nagyban befolyásolják, hiszen a szépség az önbizalom táptalaja is lehet. Kialakulásukért a szemöldök gyakori, erőteljes összevonása, a szemöldök és a homlok tájékának intenzív mozgásai a felelősek. Fontos tudnia, hogy ezek a ráncok hatékonyan kezelhetők hyaluronsavas ráncfeltöltéssel és a mimikai izmok kezelésével is. Miért érdemes […]

  Érdekel, megnézem!

 • Homlokránc kezelése

  Szinte mindnyájunknak problémát jelentenek a homlokunkon végigfutó ráncok, azaz a homlokráncok. A homlokráncokat a szemöldökünk és homlokunk erősebb megemelése, a homlok gyakori ráncolása okozza. A nap és a környezetünkből érkező egyéb hatások miatt ezek a ráncok egyre mélyebbre vésődnek és hangsúlyosabbá válnak. Rendelőnkben kétféle módon történik a homlokráncok kezelése: ráncfeltöltéssel és a mimikai izmok botox-kezelésével. Hogyan […]

  Érdekel, megnézem!