Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Homlokránc kezelése

Szinte mindnyájunknak problémát jelentenek a homlokunkon végigfutó ráncok, azaz a homlokráncok. A homlokráncokat a szemöldökünk és homlokunk erősebb megemelése, a homlok gyakori ráncolása okozza. A nap és a környezetünkből érkező egyéb hatások miatt ezek a ráncok egyre mélyebbre vésődnek és hangsúlyosabbá válnak.

Rendelőnkben kétféle módon történik a homlokráncok kezelése: ráncfeltöltéssel és a mimikai izmok botox-kezelésével.

Kérjen időpontot, hogy újra fiatalkori önmagát láthassa a tükörben!

Hogyan történik a homlokráncok kezelése?

A ráncos homlok kiváló eredménnyel kezelhető, fiatalítható a mimikai izmok mozgásainak csökkentésével. A cél ilyenkor nem a ráncfeltöltés, hanem, hogy úgy korlátozzuk a homlok mozgásait, hogy a páciens mimikája megmaradjon, csak a bőr mély begyűrődéseit, így a mély holmokráncok kialakulását gátoljuk, de nem tesszük szoborszerűvé, merevvé a páciens arcát.
A mély homlokráncok esetén ráncfeltöltésére is szükség lehet az izomlazítás mellett. A ráncos homlok kombinált hyaluronsavas ráncfeltöltő és izomlazító kezelése hosszabban tartó, látványosabb eredményeket hozhat.

Fontos tudni!

A megfelelő injekciós pontok kiválasztása nagy szakértelmet és gyakorlatot kívánó feladat, de az is fontos, hogy a páciens is figyeljen rá, hogy időben jöjjön ismétlő kezelésre, még azelőtt, hogy a homlok korábbi – túlságosan intenzív – mozgékonysága visszatérne. A szükséges utókezelések fokozatosan a homlok izmainak ellazulásához vezetnek, mozgékonyságuk csökken, így egyre ritkábban lesz szükség a ránckezelés megismétlésére.