Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

FTC bioszálas arc- és testkontúrozás

Bőrünk öregedése már 30-as éveinkben megkezdődik: apróbb ráncok megjelenése, a bőr megereszkedése jelzi ezt a folyamatot. Ilyenkor sokak fejében megfordul a feltöltések, ránctalanító eljárások igénybe vétele a fiatalság megőrzése érdekében, azonban sokan tartanak a műtéti beavatkozásoktól. Nekik a plasztikai sebészeti beavatkozások helyett egy felszívódó szálas kontúrozási eljárást ajánlunk, mely műtét nélkül történik.

Miért ajánljuk az FTC bioszálas kontúrozást?

Mert megemeli a lógó arcbőrt, javítja, visszaadja az arc és bármely testrész természetes kontúrjait, megújítja a bőrt és revitalizál, mindezt sebészeti beavatkozás nélkül teszi. A kezelés során 100%-ban természetes anyagokat használunk, ezek a felszívódó bioszálak. A kezelés hatása rendkívül hosszantartó: 1,5-2 évig is kitart.

Mit kell tudni a beavatkozásról?

A kezelés helyi érzéstelenítésben történik, így a beavatkozás fájdalommentessé válik. A kezelés kb. 40 percig tart. A gyógyulási idő 1-3 nap. A kezelést követő 3 hónap múlva kontroll vizsgálat javasolt, ahol igény szerint további szálak behúzására is van lehetőség.

Mennyi ideig tart a beavatkozás hatása?

A beavatkozás 1,5-2 év után megismételhető, addig hatását folyamatosan fejti ki és a 2 év után sem lesz látványos romlás a kezelt területen. A bio-felszívódó szálak hatása nem múlik el, mert intenzíven működteti a sejteket az első pillanattól fogva. Ennek hatására újabb rugalmas rostok és kollagén termelődik, mellyel a kezelt bőr kontúrozott lesz és fiatal marad.

Kérjen időpontot kezelésre!

Az eredmény képekben

bio_felszivodo_szalas_arckontur_testkontur_02

bio_felszivodo_szalas_arckontur_testkontur_06

Páciens vélemény

Eredetileg más beavatkozást szerettem volna, de már az első mondat után megbizonyosodhattam róla, hogy értő kezekbe kerültem, és Papp doktornő tanácsára a bio-felszívódó szálas kezelés mellett döntöttem. Először félelmetesnek tűnt, de alig éreztem fájdalmat, és a hatás önmagáért beszél. Azóta sokkal szívesebben nézek tükörbe!

+1 TIPP

Nemcsak az arcon, hanem a test szinte teljes területén alkalmazható fogyással vagy az öregedési folyamattal bekövetkezett megereszkedett bőr feszesítésére. Jótékonyan fejti ki anti-aging hatását, újítja meg és feszesíti bőrét: nyak, kar,has, deréktáj, csípő, alsó és felső lábszár stb.