Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

A beesett arc feltöltése

Mit hívunk beesett arcnak? Az öregedés fogyás vagy akár betegségek eredményeként arcunk arccsont alatti nagy, lapos része beesetté válhat. Ha Ön is ezzel a problémával küzd és vissza szeretné nyerni fiatalkori arcvonásait, forduljon hozzánk bizalommal! Az arc- és ráncfeltöltésére szolgáló hyaluronsav megfelelő alkalmazásával hatékonyan kezeljük megereszkedett, beesett arcát.

Jelentkezzen be hyaluronsavas arcfeltöltésre!

Kulcsszó: személyre szabottság

Az Ön elképzeléseinek, valamint arcformájának, csontozatának, bőrtípusának, mimikájának figyelembe vétele mellett határozzuk meg az arcformáláshoz használandó eljárásokat és feltöltő anyagokat. Az arcfeltöltéshez használhatunk a szervezetben természetesen előforduló hyaluronsavat, vagy saját zsírt, ill. a Radiesse nevű töltőanyagot.
A megfelelő eredmény érdekében a kezelést végző esztétikai bőrgyógyász szakorvosnak nem csak a feltöltő anyagok és az alkalmazott injekciós eljárások terén kell kiemelkedő gyakorlati tudással rendelkeznie. Az arc finom, kíméletes alakítása, a fiatalosság helyreállítása során fontos, hogy a páciens személyisége, egyénisége is jól tükröződjön arcvonásaiban. Ezért is mondják, hogy az arcformálás, az arclifting specialistái művészek: “arcszobrászok”.