Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Az arc közepén megjelenő ráncok kezelése

A szarkalábakkal már kibékült, de arra nem számított, hogy arcának középső részén is megjelennek a makacs ráncok? Rendelőnkben a szarkalábakat és az arc középső részén megjelenő ráncokat is hatékonyan kezeljük ráncfeltöltéssel.

Nem kell beletörődnie ráncaiba, jelentkezzen be ráncfeltöltésre!

Hogyan alakulnak ki az arc közepén megjelenő ráncok?

A külső szemzug környezetében megjelenő ráncokat szoktuk szarkalábnak nevezni. A szarkalábszerű ráncok esetenként végigfutnak az arccsonton egészen az arc középső részére.  Ezek a ráncok általában felszínesek; az esztétikai bőrgyógyász szakorvos szakvéleményének megfelelően hyaluronsav és a mimikai izmok működését csökkentő kezelés segítségével hatásosan eltüntethetők.

Hogyan kezelhetők az arc közepén megjelenő ráncok?

A szemkörnyéken található mimikai izmok ellazítása és az arccsont környékén kialakult ráncok alá beadott hyaluronsav kombinációja hatásosan alkalmazható a ráncok eltüntetésére és az arc további ráncosodásának megelőzésére egyaránt.

Mi a kezelés eredménye?

A ráncos arc arccsont alatti középső régiójának kezelése hosszantartó ráncmentességet eredményez, mivel arcunknak ez a területe viszonylag kevéssé mozgékony.

Páciens vélemény

Láthatatlanból láthatóvá varázsoltak – mindenkinek szívesen ajánlom a klinikát! Az injekciótól való természetes ódzkodást teljesen elfeledtette az elegáns, nyugodt, professzionális légkör, s annak tudata, hogy itt az ember valóban jó kezekben van. A kezelés azonnali eredményét pár száz méterrel később -már az utcán járva -meglepve tapasztaltam. Ki hitte volna, hogy egy röpke óra a klinikán láthatatlanból láthatóvá varázsol? Annyira szokatlan volt ennek a régi érzésnek a felbukkanása, hogy nem is értettem, mire véljem, míg lakásomba lépve a tükörből a régi énem pillantott rám. Ezúton is köszönöm a kedvességet, mely nagy mértékben hozzájárult a kellemes élményhez. Szép napot kívánva
Teréz