Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Arcszobrászat hyaluronsavval

Az öregedés hatására arcbőrünk a kollagén- és elasztin szintjének csökkenése miatt megereszkedik. A zsírszövet megfogyatkozásával csökken arcunk teltsége és rugalmassága, és ez együtt ráncok, barázdák és egyenetlenségek kialakulásához vezet. Az utóbbi évek során – a plasztikai sebészet alternatívájaként – a korosodó arc kezelésére (beinjekciózható) feltöltő anyagokat (hyaluronsav, Radiesse) és a mimikai izmok működését csökkentő szereket (botox) is elkezdtek használni az orvos-esztétikai szakorvosok. A kifejezetten a ráncfeltöltés céljára fejlesztett hatóanyagok és speciális injekciós technikák segítségével a lógó arcbőrt finoman meg tudjuk emelni, így az arc telt, feszes fiatalkori vonásai helyreállnak.

Kérjen időpontot, hogy újra fiatalkori önmagát láthassa a tükörben!

Mi a célja a hyaluronsavas arcszobrászatnak?

A plasztikai sebészet nélküli arcszobrászat célja egyes esetekben arcfiatalítás a teljes arc feltöltésével; máskor csupán az arc bizonyos területeit kívánjunk korrigálni (pl. ajak, szem alatti régió), vagy a hyaluronsav kanülös módszerrel történő bejuttatásával célzott ráncfeltöltést végzünk.

Milyen kezelési módszereket alkalmazunk az arcszobrászat során?

Az arc egyes részeinek fiatalítására alkalmazott feltöltő anyagok (pl. hyaluronsav, Radiesse) precíz alkalmazása esetén az arc bármely területének formálása elvégezhető; visszaadható az arc teltsége, fiatalossága, helyreállítható a bőr saját kollagéntermelése.

Az arcfiatalításban a mimikai izmok működését gátló kezelés is fontos szereppel bír. Arcunk izmai szinte folyamatos mozgásban vannak. Egyes izomcsoportok felfelé, mások lefelé húzzák arcbőrünket. Amennyiben a lefelé húzó izmok működését csökkentjük, azzal a lógó arcbőrt, az arc lefelé görbülő vonalait vissza tudjuk emelni. Az arcszobrászat során az arcfeltöltést általában a mimikai izmok ellazításával kombinálva célszerű végezni.

Nálunk az arcszobrászat kiemelkedő szaktekintélyei kiváló minőségű, svájci fejlesztésű hyaluronsav felhasználásával végzik el az arcfeltöltést és egyéb arcformáló beavatkozásokat, amelyek így műtét nélkül, akár ebédidő alatt, fájdalommentesen és minimális kellemetlenség mellett végezhetők. A feltöltéshez tompa végű, rugalmas kanült használunk, amely nem roncsolja az ereket és a szöveteket, így minimálisra csökkenti a bevérzések lehetőségét.

Miért kap fontos szerepet a kezelés során a személyre szabottság?

A sikeres face lifting és ráncfeltöltés nemcsak az alkalmazott alapanyagok, így a hyaluronsav minőségétől függ; éppen ilyen fontos, hogy az orvos szakértelme és tapasztalata, hogy vegye figyelembe a páciens egyéni arckarakterét és céljait, amikor az arcfeltöltést elvégzi. Mindannyiunknak egyediek az arcvonásaink, különböző a bőrtípusunk, és különböző mértékben károsodott a bőrünk, a kollagénhiány és a bőrszövet lazasága is eltérő. Eltérőek az elképzeléseink, a vágyaink. A gyakorlott esztétikai szakorvos – „arcszobrász” – az optimális eredmény érdekében figyelembe veszi mindezt, amikor az arcfeltöltést végzi, és az arcot formálja.

Milyen eredményeket érhetünk el a hyaluronsavas arcszobrászattal?

 • Az arcvonások (az arc egyes részein vagy mindenhol) kisimulnak, finoman kitelnek
 • A ráncok, barázdák, gyűrődések, egyenetlenségek kisimulnak
 • Az arc természetes vonala, kontúrja helyreáll
 • Megjelenésünk kipihentebb, energikusabb, harmonikusabb lesz
 • Arckifejezésünk barátságosabbá, mosolygósabbá válik

Az arcszobrászat módszereivel:

 • el tudjuk tüntetni a szem alatti táskákat és sötét karikákat;
 • nagyobbra tudjuk nyitni a szemeket a szemöldök megemelésével;
 • a beesett arc és halánték eredeti, természetes vonalait helyreállítjuk;
 • az arc megemelésével eltüntetjük az orr-ajak redőt;
 • megemeljük a száj legörbült sarkát;
 • korrigálni tudjuk az orr ívét megtörő görbületeket, púpokat.

Az arcszobrászat megfelelő alkalmazása látványos, mégis természetes változást eredményez. Az arcszobrászat eredménye esetenként olyan erős pozitív, „feltöltő” hatással bír pácienseinkre, hogy az egész életüket megváltoztatja. Persze – ahogy minden esztétikai orvosi eljárás esetén – az eredmények mindenkinél mások és egyéniek.

Ezt az eredményt Ön is elérheti, ha bejelentkezik kezelésünkre!

Fontos: Az itt tárgyalt injekciós technikát alkalmazó hyaluronsavas arcszobrászati beavatkozások – az összes orvosi beavatkozáshoz hasonlóan – járhatnak bizonyos kockázatokkal, és az esztétikai bőrgyőgyász szakorvos részéről kimagasló szaktudást és nagy gyakorlatot kívánnak. Amennyiben arcformáló, arcfiatalító kezelést szeretne, mindenképp jelentkezzen előzetes konzultációra, állapotfelmérésre.

arc_orca_arckontur_testkontur_arcformalas_zsirfeltoltes_rancfeltoltes_03

arc_orca_arckontur_testkontur_arcformalas_zsirfeltoltes_rancfeltoltes_04

arc_orca_arckontur_testkontur_arcformalas_zsirfeltoltes_rancfeltoltes_06