Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Telt, érzéki ajkakra vágyik, és kipróbálná az hyaluronsavas ajakfeltöltést?
Rendelőnkben az igen nagy precizitást megkívánó hyaluronsavas ajakfeltöltéssel varázsoljuk ajkait érzékivé. Az ajakfeltöltés hyaluronsavval fájdalommentes beavatkozás; a kívánatos, esztétikus eredményt szakértelmünk, tapasztalatunk és az általunk használt kiváló svájci hyaluronsav segítségével biztosítjuk.

Kérjen időpontot ajakfeltöltésre!

A művészi színvonalú ajakszobrászathoz tehetség és nagy gyakorlat szükséges, amit a Körúti Orvosi Centrumban biztosítunk pácienseinknek. Nagyon sok száj feltöltését kell elvégezni ahhoz, hogy pácienseink egyéni vonásainak megfelelően tudjuk megválasztani az adott ajakfeltöltéshez szükséges bonyolult injekciós vagy kanülös technikát. Nálunk nem történhet meg a száj túltöltése, amitől a száj széle kacsacsőrszerűen visszahajlik. Minden esetben az esztétikus, harmonikus arcvonások elérésére törekszünk.

Az ajakfeltöltés haylauronsavval

1. Ajakformák, szájtípusok korrekciója

Az öregedéssel az orr töve és a felsőajak közötti pallia csatornaszerűen végigfutó vonala hajlamos az ellaposodásra, fiatalos formájának elvesztésére. Az ajkak ívének és a száj feletti résznek a kiemelése finoman, mégis jelentősen megfiatalít, megjelenésünket kellemesebbé teszi akkor is, ha nem szeretnénk vastag, érzéki szájat. A száj körvonalainak kiemelése érdekében általában az ajkak kontúrvonalát, illetve a száj és orr közötti pallia vonalát töltjük föl hyaluronsavval.

Milyen eredmény várható?

A száj körvonalainak kiemelésével a száj, a mosoly érzékibbé, érzékenyebbé tehető. A szájkörnyék mimikai izmainak ellazításával pedig eltüntethető a komor, szigorú arckifejezés, el tudjuk érni, hogy a száj puhán kisimuljon. A szigorúan összeszorított ajkak helyett így kedvesebb, barátságosabb, fiatalosabb arckifejezést kapunk. Az ajkak hyaluronsav segítségével történő feltöltésével és a szájkörnyék mimikai izmainak ellazításával a száj és szájkörnyék ráncosodását, berepedezését is meg tudjuk akadályozni.

Az eredmény képekben

hyaluronsavas ajakfeltöltés

Ajakfeltoltes-hyaluronsavval-1

Ajakfeltoltes-hyaluronsavval-2

 

2. Telt, érzéki száj ajakfeltöltéssel

Mikor ajánlott az ajakfeltöltés ezen formája?

  • Dús, érzéki szájat szeretne
    Ekkor a száj alakjától és páciensünk kívánságaitól függően leggyakrabban az alsó- és felső ajak belsőbb részeit töltjük fel. Ennek a szájfeltöltési módnak köszönhetően nemcsak az ajkak volumene nő meg, hanem a hosszuk is, ami különösen előnyös azoknak, akiknek ráncosodik a szájuk. A nagyon húsos, vastag ajkakhoz jelentős mennyiségű hyaluronsav szükséges.
  • Duzzadt, előrebiggyedő ajkakra vágyik
    Ilyenkor az esztétikai bőrgyógyász szakorvos nagyobb mennyiségű hyaluronsavat juttat a száj sarkához közel eső részekbe. A mimikai izmok ellazításával a duzzadt hatás fokozható, sőt, ha a száj már eleve elég húsos, a duzzadt, biggyedt száj kialakításához elég lehet az is, ha csupán a mimikai izmok működését csökkentjük.

Az ajakfeltöltéshez hyaluronsav helyett saját zsírt is szoktak használni.

Az eredmény képekben

hyaluronsavas ajakfeltöltés
Ajakfeltoltes-hyaluronsavval-3


Ajakfeltoltes-hyaluronsavval-4

Fontos: Az itt tárgyalt injekciós technikát alkalmazó hialuronsavas arcszobrászati beavatkozások – az összes orvosi beavatkozáshoz hasonlóan – járhatnak bizonyos kockázatokkal, az esztétikai bőrgyógyász szakorvos részéről kimagasló szaktudást és nagy gyakorlatot kívánnak. Amennyiben szájkorrekciót, ajakfeltöltést tervez, mindenképp jelentkezzen előzetes konzultációra, állapot-felmérésre.

Páciens vélemény

“Azért választottam ezt a kezelést, mert szerettem volna a felső, illetve az alsó ajkam közötti aszimmetriát megszüntetni, kezelni. Az győzött meg, hogy a hyaluronsav egy természetes anyag, ami megtalálható a szervezetben, így maradéktalanul felszívódik, nem okoz kárt. Ha nem tetszene az eredmény, vagy később szeretnék még változtatni rajta, akkor bármikor meg lehet tenni. De az eredmény pont olyan lett, amilyenre vágytam, nagyon meg vagyok elégedve.”
Egy 24 éves páciensünk