Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

A tokakorrekció és az arclifting további előnyei

Önnek ajánljuk a tokakorrekciót és arcliftinget, ha vissza szeretné nyerni fiatalos arcvonalait, feszesebbé szeretné tenni nyakának megereszkedett bőrét, meg szeretne szabadulni ráncaitól, tokájától.

Miért érdemes igénybe vennie a hyaluronsavas tokakorrekciót és az arcliftinget?

  • A hyaluronsavas feltöltés megemeli az összeesett arcvonásokat, és segítségével az arcvonások egyensúlyát is kiválóan vissza lehet állítani.
  • Sok esetben az arc természetes, fiatalos körvonalait állítjuk helyre.
  • Az arcfeltöltés, ráncfeltöltés után a pácienseket általában kipihentnek, energikusnak és boldognak látják a környezetükben élők.
  • Van, akinél csak leheletnyire emeljük meg a bőrt, másoknál fokozatosan bár, de igen nagymértékű változást viszünk végbe.
  • Ahogy az arcformálás eredményeinek fenntartása érdekében a kezeléseket ismételjük, egyre kevesebb hyaluronsavra lesz szükség, hiszen testünk – kollagén termelésével – reagál a hyaluronsav által keltett ingerre.
  • A hyaluronsav segítségével történő arcfeltöltés másik előnye a száj sarkának enyhe megemelése.
  • Az öregedéssel általánossá váló komor, morcos arckifejezés helyett az arcfeltöltés eredményeként pácienseink visszakapják természetes fiatalkori vidám arckifejezésüket.

Arcliftinggel mindez elérhetővé válik az Ön számára is. Kérjen időpontot!

Mely területeken és milyen eredménnyel jár az arclifting?

Az arccsont alatti oldalsó terület feltöltése az áll alatt, a toka területén enyhén megemeli a bőrt. Ezáltal feszesíti a nyakat és az áll alatti régió bőrét is.

Az állkapocs vonalában az állkapocs mentén egészen a halántékig végzett hyaluronsavas arcfeltöltéssel formálhatjuk az arckontúr vonalát.

Az eredmény képekben

arc_orca_arckontur_testkontur_arcformalas_zsirfeltoltes_rancfeltoltes_04

Páciens vélemény

Nagyon köszönöm a doktornőnek, hogy újból jól érzem magam a bőrömben. Amióta megtaláltam a doktornőt és az arcszobrászatot, mint fiatalító eljárást, jobb tükörbe nézni. Mindenkinek ajánlom, aki szépészeti eljárást keres. Én sok félét próbáltam, de az az a kezelés, ami ténylegesen fiatalabbá varázsolta az arcomat! Köszönöm mégegyszer!