Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

A nyak keresztráncainak feltöltése

Az öregedés elleni harcban általában az arcunkra összpontosítunk, pedig az öregedés első jelei nemcsak az arcon, hanem a nyak bőrén is meglátszanak. A Körúti OrvosEsztétikai Centrumban kiváló eredménnyel szabadítjuk meg Önt a nyakán megjelenő apró vagy mélyebb keresztráncoktól is, melyek öregítik megjelenését.

Jelentkezzen be ráncfeltöltésre!

Hogyan fejti ki hatását a hyaluronsavas ráncfeltöltés?

A ráncfeltöltés során vékony tű vagy tompa végű flexibilis kanül segítségével hyaluronsavat juttatunk a bőr mélyedéseibe, melynek hatására ráncai elsimulnak, vonásai egyenletesebbé, lágyabbá válnak. Miért is jó a hyaluronsav? A hyaluronsav testünk alkotórésze, megköti a vizet, hidratál és feltölti a ráncokat. A ráncfeltöltés eredményeként a nyakán megjelenő ráncok mélysége csökken, bőre visszanyeri természetes fiatalságát.

Fontos tudnivalók

  • A ráncfeltöltést kb. 20 perc alatt végezzük el.
  • A feltöltés fájdalommentes, helyi érzéstelenítésben történik.
  • Garantált az azonnali, látványos eredmény.
  • A kezelés után egy-egy apró pötty megjelenhet a kezelt területen, de ez 1-2 nap alatt nyomtalanul eltűnik.

A már kialakult ráncok hyaluronsavval történő eltüntetésén kívül fontos, hogy a nyak vékony bőrének rugalmasságát is megőrizzük. Ez a mindennapi hidratáláson kívül egyéb, a bőr kollagéntermelését serkentő orvos-esztétikai kezelésekkel érhető el. Ilyen kezelések a dermapen, mezoterápia, Drakula-terápia és a mikrotűs rádiófrekvenciás Scarlet kezelés.

Jelentkezzen be konzultációra szakorvosainkhoz!