Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

A járomcsont és arccsont környéki arcformálás

Megereszkedett arcbőre? Arcvonásai szomorkás, szigorú, lefelé görbülő jelleget öltenek? Rendelőnkben az arc megereszkedettségét a járomcsont környékének feltöltésével kezeljük.

Jelentkezzen be kezelésre, hogy újra fiatalkori arcvonásaival büszkélkedhessen!

Hogyan válhat arcunk beesetté?

Az öregedéssel csontozatunk, bőrünk megváltozik. Arcunkon a teltséget adó zsírszövet mennyisége csökken, a kötőszövetek rugalmassága a kollagénszint csökkenése miatt gyengül, ezért az arcunk laposabbá, „beesetté” válik. A szemünk alatt, az állunk alatt, a szájzugban a bőr petyhüdt, megereszkedett lesz.

Miért érdemesebb a hyaluronsavas feltöltést választani plasztikai sebészeti arcformálás helyett?

A hyaluronsavas feltöltést alkalmazó arcformálás (face lifting) a szervezetet kevésbé terheli meg. Az arcfeltöltési eljárás – a ráncfeltöltéshez hasonlóan – csekély kockázatú injekciós eljárásra épül, és gyors gyógyulással jár. Az arccsont környékének feltöltéses kezelésével kórházi bennfekvés, hosszan tartó, fájdalmas lábadozás nélkül tudjuk kialakítani arca fiatalos, telt, természetes megjelenését.

A kezelés az Ön igényei alapján történik

Az arc járomcsont és arccsont környéki területének feltöltéséhez a páciens kora, arcának jellege, bőrtípusa, testfelépítése, illetve egyéb szakmai szempontok figyelembe vétele alapján választjuk ki a megfelelő feltöltő anyagokat, illetve kezelési módszereket.
Pácienseink adottságai mellett egyéni igényeiket, céljaikat is figyelembe vesszük, amikor arcuk fiatalítását, eredeti karakterének helyreállítását megtervezzük. Amennyiben páciensünk ennél többre vágyik, az arccsont felső régiójában több hyaluronsav megfelelő helyekre történő bejuttatásával az arc karakterének módosítását is el tudjuk érni, miközben természetes vonásai megmaradnak.

Az arcfeltöltéses arcformáláshoz alkalmazott eljárások további előnyeiről a következő oldalon olvashat: A tokakorrekció és az arclifting további előnyei