Cím:
1137 Budapest, Szent István krt. 24. I/2. és II. /7:
Telefon:
+36 30 647 0956 • +36 30 545 4159

A felső szemhéj ránctalanítása és kezelése

A szemhéj ránctalanítása az idő haladtával lesz egyre kézenfekvőbb, mert az idő múlásával a bőr elvékonyodásának köszönhetően a felső szemhéjon ráncok, gyűrődések jelenhetnek meg, melyek jelentős mértékben öregítik arckifejezését. Ezeket a ráncokat a kollagén és az elasztin hiánya mellett a csontozat elváltozásai is okozhatják.

Ha újra nyitottabb tekintetet szeretne ráncok és megereszkedett bőr nélkül, jelentkezzen be rendelőnkben ráncfeltöltésre!

Hogyan szabadulhat meg a felső szemhéjon megjelenő ráncoktól?

Szemhéj ránctalanítás és ráncfeltöltés hyaluronsavval
A felső szemhéj ráncait, barázdáit injekciós technikát alkalmazó ráncfeltöltő kezeléssel, hyaluronsavval el tudjuk tüntetni. A szemöldök alatti részen bejuttatott hyaluronsav finoman megemeli a petyhüdt szemhéjat, így kisimítja a ráncokat, gyűrődéseket. A szemhéj feltöltésével szinte minden ráncot el tudunk tüntetni a felső szemhéj környékén. A szemhéjfeltöltés hatására a bőr puhábbá, simábbá válik. A ráncfeltöltés extra hozadékaként a bőr energikusabbá, frissebbé, üdévé válik.
Súlyosabb esetben a homlok és a halánték tájékának feltöltésével tudjuk biztosítani a fölső szemhéjon kialakult ráncok kisimításához szükséges teltséget.

Mimikai izmok elernyesztése
A ráncos felső szemhéj kisimításában is nagy segítséget jelent a mimikai izmok működésének csökkentése. A mimikai izmok elernyesztésével a szemöldök és a szemhéj kissé megemelhető. Ezzel a módszerrel a felső szemhéj szemöldök alatti részéről kiinduló, és felfelé futó ráncok is elsimíthatók.

Felső szemhéj ránctalanítás másként

Végső, de rendkívül hatásos megoldásként a szemhéjplasztika javasolható a szemkörnyék és a tekintet fiatalosabbá tételére. Ez egy minimális plasztikai beavatkozás, amely viszont maximális eredménnyel jár.

Jelentkezzen be konzultációra szakorvosainkhoz, hogy megtalálják az Ön számára legoptimálisabb megoldást!